fbpx

Workshopdag 27 januari 2019

Geplaatst op 14 januari 2019

Hoe meer we kunnen dansen hoe beter!! De DanZation! Workshopdag op 27 januari in Zeist is er om eens een keer een andere stijl uit te proberen of een les van een andere docent te volgen. Geef je op door een mailtje te sturen met je naam en welke workshops je wilt volgen. De lessen zijn ook te volgen voor niet-leden!

PROGRAMMA

Klik op de onderstaande link voor het programma:

PROGRAMMA workshopdag 27 januari 2019

 

PRIJZEN

Leden: 1 les € 5, 2 lessen € 8, 3 lessen € 12

Niet-leden: 1 les € 6, 2 lessen € 10, 3 lessen € 15

OMSCHRIJVING LESSEN

Urban Break

In deze workshop voor stoere meiden en jongens wisselt Robin basic breakdance moves af met een gave hiphop choreografie. Ook als je nog nooit breakdance of hiphop hebt gedaan, ben je van harte welkom!

 

 

Cheerdance

Michelle pakt in deze vrolijke, intensieve workshop de ponpon’s erbij voor een swingende choreo met leuke trucjes en cheerpassen. Ervaring is niet nodig!

 

 

Hiphop

Robin neemt je in deze workshop mee in zijn eigen unieke hiphopstijl. Leer de moves van deze oud-Boogieboy en laat je inspireren!

 

 

Modern

Shelly is onze nieuwe docent moderne dans bij DanZation! Deze topper is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam en heeft veel ervaring, zowel op het podium als voor de les. Altijd al een keer modern willen proberen? Of dans je al modern en wil je Shelly’s stijl een keer ervaren? Kom dan op 27 januari meedoen.

 

Afrodance

Sacha is een oud-leerling van DanZation! en met deze workshop Afrodance gaat ze er weer een feestje van maken! Lekkere beats, opzwepende ritmes en een knallende choreo. Als je nog nooit afro hebt gedanst; dit moet je een keer ervaren hebben!!

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!