fbpx

Workshopdag 23 februari

Geplaatst op 18 februari 2021

Workshopdag 23 februari

We hebben weer wat leuks! Op dinsdag 23 februari organiseren we een workshopdag BUITEN! voor onze leerlingen tot en met 17 jaar. Eindelijk weer eens samen dansen, wie wil dat nou niet? Doe je ook mee? Stuur dan snel een mailtje naar info@danzation.nl om je op te geven. Hieronder vind je het programma. De workshopdag vindt plaats op het pleintje van de fietsenstalling voor sporthal Dijnselburg, hier hebben we voor de zomer ook al met veel plezier onze buitenlessen verzorgd. Let op! Blijf bij klachten thuis. Zorg dat je thuis vast je handen wast, plast en omkleedt (er is geen wc). Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les naar de locatie en ga na de les direct naar huis. Ouders mogen helaas niet blijven kijken!

1100u-1200u: Cheerdance gr 1/2/3 met Jasmijn

Leef je uit in deze vrolijke, energieke workshop met juf Jasmijn. Wij nemen de PonPon’s mee zodat we een mooie DanZation!cheer dans kunnen maken!

1230u-1330u: Cheerdance gr 4/5/6 met Jasmijn

Leef je uit in deze vrolijke, energieke workshop met juf Jasmijn. Wij nemen de PonPon’s mee zodat we een mooie DanZation!cheer dans kunnen maken!

1330u-1500u: DanZation! TikTok DanceMix + Video gr 7/8 met Leske

In deze uitgebreide workshop leert Leske jullie een mix van verschillende dansstijlen en TikTok dansjes. Aan het eind van de workshop gaan we hier een gave video van maken, doe je ook mee??

1500u-1600u: Hiphop Latino 1e/2e/3e VO met Leske

Leske heeft een paar lekkere zomerse beats klaar staan zodat je alvast in een zonnige vibe kunt komen met deze intensieve hiphop workshop. Ervaring hoef je niet te hebben!

1600u-1700u: Feminine 3e VO t/m 17 jr met Lieve

Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Doe dan mee met deze leuke workshop van Lieve! Deze vrouwelijke dansvorm zit tussen showdance en hiphop in, leuk om een keer uit te proberen!

 

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!