Update situatie omtrent Coronavirus

Geplaatst op 12 maart 2020

Alle informatie over de online lessen en maatregelen omtrent de corona-crisis wordt naar de leden gecommuniceerd via de mail die gekoppeld is aan het ledenadministratiesysteem!

update juli 2020:

We hebben het seizoen gelukkig mooi buiten af kunnen sluiten met kijklessen bij de jongsten en leuke videoclip-opnames bij de ouderen! In de week van 31 augustus start het nieuwe seizoen weer, we gaan dan weer binnen in de dansschool aan de slag. We hebben ons al goed voor kunnen bereiden op de maatregelen die het binnen dansen mogelijk maken. Voor de start van het nieuwe seizoen krijgt iedereen hier nog een informatiemail over.

update mail 8/5/2020:

mail 8 mei

update mail 22/4/2020:

mail 22 april

update mail 27/3/2020:

mail 27 mrt

update zondag 15/3/2020

Helaas is er op dit moment geen andere juiste beslissing dan de deuren van dansschool DanZation! per direct te sluiten, in ieder geval tot en met 6 april. We hopen iedereen na deze tijd in goede gezondheid weer terug te zien. Keep calm and dance in the living room!

Het DanZation!team

 

update vrijdag 13/3/2020

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de overheid aangaande het coronavirus hebben we moeten besluiten om de Minishows op zondag 15 maart niet door te laten gaan aangezien dit een evenement betreft met meer dan 100 leden. Met betrekking tot de doorgang van de lessen hebben we vanochtend contact gehad met de GGD regio Utrecht. Zij geven aan dat er geen reden is om lessen af te zeggen dus de dans- en sportlessen gaan vooralsnog gewoon door. Docenten met verkoudheidsklachten, hoesten of koorts blijven thuis. We blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen, mochten er aanpassingen voor de lessen van DanZation! zijn, dan communiceren we dit via de site, mail en social media kanalen. Mochten er lessen niet doorgaan in verband met een zieke docent, dan sturen we hier ook een mailtje over. Houd je mailbox dus goed in de gaten en check ook je spambox als je info@danzation.nl nog niet hebt toegevoegd aan je lijst van veilige afzenders. We zullen dit ook hieronder op de site publiceren.

Maatregelen in de lessen

 • We willen ouders van leerlingen die dansen in Zeist vragen om kinderen zoveel mogelijk bij de deur af te zetten en op te halen. Door niet mee naar binnen te komen willen we het aantal mensen dat tegelijk in de dansschool is, beperken. Wij zullen de jongsten opvangen en weer naar buiten begeleiden. Natuurlijk kun je gewoon naar binnen komen als je een vraag hebt of je kind zich hier niet prettig bij voelt maar we zouden dit graag tot een minimum beperken.
 • Kom zoveel mogelijk omgekleed en niet te vroeg naar de les zodat je direct door kunt lopen naar de zaal.
 • De docenten zien erop toe dat alle leerlingen hun handen wassen voor en na de lessen.
 • In de lessen houden we afstand van elkaar en proberen we lichamelijk contact te vermijden
 • Leerlingen die last hebben van verkoudheidsklachten, hoesten of koorts verzoeken we niet naar de les te komen.
 • Houd verder de adviezen van het RIVM aan, de docenten houden dit ook in de gaten
  • Was regelmatig je handen met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes, gooi deze na gebruik meteen weg
  • Vermijd zoveel mogelijk direct contact met anderen, schud geen handen

Vanzelfsprekend kan iedereen zijn/haar eigen afweging maken met betrekking tot het volgen van de lessen maar we hopen dat leden zonder klachten lekker komen dansen/sporten. Zo zorgen we hopelijk voor een beetje ontspanning in deze hectische tijden!

Meer lezen over het Corona Virus of wat je kunt doen om verdere verspreiding te voorkomen? Kijk op de site van de rijksoverheid voor de laatste informatie.

Er zijn op dit moment geen lessen die uitvallen

Babs Vreman

DanZation!

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!