fbpx

Programma meivakantie

Geplaatst op 19 april 2021

dinsdag 4/5: helaas is het weer vandaag te slecht, de workshops gaan daarom niet door.

Tijdens de meivakantie komt het reguliere dansrooster te vervallen en organiseren we op meerdere dagen leuke gratis workshops waar alle leden aan mee kunnen doen. Leuk om een keer een andere stijl of docent uit te proberen! Omdat de meivakantie niet voor iedereen hetzelfde gepland is en er verschillende feestdagen in vallen, houden we de volgende indeling aan:

Maandag 26 april en 3 mei geen les, 10 mei wel
Dinsdag 27 april en 4 mei geen les, 11 mei wel
Woensdag 28 april wel les, 5 en 12 mei geen les
Donderdag 29 april wel les, 6 en 13 mei geen les
Vrijdag 30 april wel les, 7 en 14 mei geen les
Zaterdag 1 mei wel les, 8 en 15 mei geen les
Zondag 2 mei wel les, 9 en 16 mei geen les

 

Het workshoprooster vind je hieronder. Inschrijven kan vanaf 20 april via de ledenapp. Deze bereik je via https://mijn.danzation.nl. Je kunt inloggen met je lidnummer (tip: staat bij de afschrijving van je lesgeld) en een wachtwoord kun je zelf aanvragen met het mailadres wat je hebt gebruikt bij je inschrijving. In de app klink je op ‘mijn activiteiten’ en vervolgens op ‘cursus, workshop of evenement boeken’. Hier kun je je inschrijven voor de workshops. Je mag voor meerdere workshops inschrijven, ook voor workshops die niet in jouw lesplaats plaatsvinden. Als je er niet uit komt, stuur even een mailtje. Heb je ingeschreven en kom je toch niet? Meld je dan wel even af via de mail, dan kunnen we iemand anders blij maken met je plekje.

WORKSHOPROOSTERS MEIVAKANTIE

1 programma meivakantie 24 april tm 2 mei 2021

2 programma meivakantie 3 tm 9 mei 2021

3 programma meivakantie 10 tm 16 mei 2021

Op dinsdag 4 mei organiseren we een workshopdag voor niet-leden in Zeist. Inschrijving verloopt via www.sjorssportief.nl. Het programma voor deze dag vind je hier.

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!