fbpx

Start seizoen 2023-2024

Geplaatst op 22 juli 2021

Kom het beleven!

Op maandag 28 augustus start het nieuwe dansseizoen in Zeist, Driebergen, Odijk en Wijk bij Duurstede. Ben je nieuw bij DanZation! en zou je graag kennis willen maken met onze lessen? Hieronder vind je alle informatie over onze dansschool. Van 28 augustus tot en met 10 september ben je van harte welkom om onze lessen gratis uit te proberen. Via deze button boek je direct 1 of meerdere proeflessen.

Proefles boeken

Meer weten?!

Positiviteit, energie en enthousiasme voor dans, dat is wat DanZation! haar leerlingen mee wil geven! Groeien in danstechniek maar ook in zelfvertrouwen, zelfexpressie en een positief gevoel over jezelf. Ons gemotiveerde docententeam staat elke dag voor je klaar om hier met jou aan te werken.

Op deze site vind je informatie over onze dans- en sportlessen, het rooster, de activiteiten en de docenten. Je kunt ook een kijkje nemen op onze instagram en facebookpagina of ons youtubekanaal om een indruk te krijgen van wat we doen.

Wil je graag overleggen over welke les het beste bij jou of je zoon/dochter past? Stuur een mailtje, we helpen je graag verder!

Bekijk hieronder leuke filmpjes van ons YouTube Kanaal DanZation!TV

DanZation! Dance Clip

This is DanZation! Eindshow

Videoclip Hiphop 10-12 jaar

Optreden ‘The Unknown’

DanZation! Summerdance Challenge

Modern Explosion in de Slottuin

Videoclip Showkids 7-9 jr

Lees hier wat anderen over DanZation! vertellen:

Testimonials

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!