fbpx

Eindshows 2019

Geplaatst op 15 maart 2019

Drie vrienden checken nietsvermoedend in bij ‘Hotel DanZation!’ voor een ontspannen weekendje weg. Maar niks is wat het lijkt in dit bijzondere, betoverde, swingende hotel! Als dat maar goed gaat…. 

Wil je weten hoe dit afloopt? Kom dan op 22, 23, 29 of 30 juni kijken naar de Eindshows van Dansschool DanZation! in Theater Figi in Zeist. Alle leerlingen van DanZation! staan in deze 8 voorstellingen in de spotlights en zetten samen een afwisselende show met hiphop, showdance, breakdance, streetdance en moderne dans neer. De shows op 22 juni starten om 13.00u en 18.45u, op de overige dagen om 12.00u en 17.45u.

Kaartverkoop

Bij alle shows kun je nog kaartjes kopen aan de deur. Ze kosten € 12,50, aan de deur kun je alleen contant betalen.

 

Voorverkoop

De kaartjes kosten € 12,50 per stuk en zijn te bestellen door geld over te maken naar NL28 RABO 0375292551 t.n.v. Danzation o.v.v. naam leerling en nummer van de show. De kaartjes worden vanaf 5 juni uitgedeeld in de les. Kom je niet speciaal voor een bepaalde leerling maar wil je toch graag komen kijken? Dat kan natuurlijk! Vermeld je naam bij de bestelling en we leggen de kaartjes klaar bij de deur vanaf een half uur voor aanvang van de betreffende show. Je kunt ze ook ophalen op woensdag 12 juni tussen 1330u en 1800u in onze dansschool aan de van der Merschlaan 45 te Zeist. Wil je op een later tijdstip nog extra kaartjes bijbestellen? Kijk dan hieronder of er voor de betreffende show nog kaartjes beschikbaar zijn. Indien beschikbaar, kun je weer geld overmaken voor de extra kaartjes.

Indeling

De leerlingen zijn geïnformeerd over de show waarin zij dansen. Hieronder vind je de verdeling van de groepen over de shows. Heb je vragen? Je kunt ons altijd even mailen! 

Document: Indeling Eindshows 2019

 

Beschikbaarheid kaarten

Er zijn voor alle shows nog kaarten beschikbaar!

 

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!