Activiteiten

Eindshows

Aan het eind van het seizoen (juni) vinden de DanZation! eindshows plaats in het Figitheater in Zeist. Alle leerlingen van DanZation! staan die dagen in de spotlights en laten het publiek zien wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. Aan de hand van een speciaal thema zet het DanZation!team samen met de leerlingen 8 spetterende voorstellingen neer. In 2018 vinden de shows plaats op 9, 10, 16 en 17 juni. Meer informatie vind je op de nieuwspagina.

Minishows

Halverwege het seizoen mogen alle leerlingen hun eerste choreografie laten zien aan een groot publiek! Deze gezellige dagen vinden in 2017 plaats op zondag 12 maart (afdeling Odijk, Driebergen, Wijk bij Duurstede) en zondag 26 maart (afdeling Zeist) in sporthal Dijnselburg in Zeist. Meer info vind je hier.

Workshopdag

Een dag vol dansworkshops met choreografen van binnen en buiten DanZation! Leuk om eens een andere stijl of docent uit te proberen! Het programma van de workshopdag op 15 januari 2017 vind je hier.

 

DanZation! Verkleedfeest

Voor de leerlingen van 4 t/m 8 jaar organiseren wij elk jaar een supergezellig verkleedfeest! We gaan dan de hele middag spelletjes doen, discodansen en optreden. Alle juffen zijn er natuurlijk ook! In 2017 vindt dit feest plaats op woensdag 25 januari (woensdaggroepen uit Zeist, Odijk en Driebergen) en vrijdag 27 januari (vrijdag- en zaterdaggroepen uit Zeist en Wijk bij Duurstede.

 

The Battle of the Year

Leerlingen van middelbare school leeftijd en ouder strijden tegen elkaar op ‘The Battle’. Deze avond staat bol van de nieuwste muziek en dance moves. De verschillende groepen van DanZation! showen elkaar hun dans. Een deskundige jury bepaalt vervolgens wie de coolste, origineelste en meest spetterende dans heeft. Dit team mag zich een jaar lang ‘Special Demoteam’ noemen. Daarnaast wordt er ook een solobattle georganiseerd. In 2017 vindt The Battle plaats op zaterdagavond 4 februari in Sporthal de Lindenhof in Odijk.

 

DanZation! Dance Day

Lekker een hele dag dansen in de vakantie met als afsluiting een mooi optreden voor de ouders; dat is de DanZation! Dance Day! In de herstvakantie, kerstvakantie en meivakantie staat deze gezellige dag op het programma.

 

DanZation! Dance Contest

Leerlingen maken in groepjes zelf een dans. Deze eigen choreografie showen ze op de wedstrijddag in verschillende leeftijdscategorieën aan een jury van juffen en meesters. Leuk om de eigen creativiteit van de leerlingen te bekijken!

 

DanZation! Party

In september 2016 bestaat Danzation! 15 jaar en dat moet gevierd worden! Dit doen we met 2 feesten; voor basisschoolleerlingen en voor middelbare schoolleerlingen en een borrel voor de volwassen leden. Op zaterdag 26 november 2016 gaat het dak van De Koets in Zeist eraf met de Superhero’s party voor 8 t/m 12 jaar en de DPLD!Party voor 12 jaar en ouder. De jongsten van 4 t/m 8 jaar vieren feest op 25 en 27 januari (zie verkleedfeest) en in maart 2017 volgt er een borrel voor de sportafdeling.

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!