fbpx

Activiteiten

Eindshows

Aan het eind van het seizoen (juni) vinden de DanZation! eindshows plaats in het Figitheater in Zeist. Alle leerlingen van DanZation! staan die dagen in de spotlights en laten het publiek zien wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. Aan de hand van een speciaal thema zet het DanZation!team samen met de leerlingen 8 spetterende voorstellingen neer. In 2020 vinden de shows plaats op 20/21/27/28 juni.

Minishows

Halverwege het seizoen mogen alle leerlingen hun eerste choreografie laten zien aan een groot publiek! 

Workshopdag

Een dag vol dansworkshops met choreografen van binnen en buiten DanZation! Leuk om eens een andere stijl of docent uit te proberen! 

 

DanZation! Verkleedfeest

Voor de leerlingen van 4 t/m 8 jaar organiseren wij elk jaar een supergezellig verkleedfeest! We gaan dan de hele middag spelletjes doen, discodansen en optreden. Alle juffen zijn er natuurlijk ook! 

 

The Battle of the Year

Leerlingen van middelbare school leeftijd en ouder strijden tegen elkaar op ‘The Battle’. Deze avond staat bol van de nieuwste muziek en dance moves. De verschillende groepen van DanZation! showen elkaar hun dans. Een deskundige jury bepaalt vervolgens wie de coolste, origineelste en meest spetterende dans heeft. Dit team mag zich een jaar lang ‘Special Demoteam’ noemen. Daarnaast wordt er ook een solobattle georganiseerd. 

 

DanZation! Dance Day

Lekker een hele dag dansen in de vakantie met als afsluiting een mooi optreden voor de ouders; dat is de DanZation! Dance Day! In de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en meivakantie staat deze gezellige dag op het programma.

 

DanZation! Dance Contest

Leerlingen maken in groepjes zelf een dans. Deze eigen choreografie showen ze op de wedstrijddag in verschillende leeftijdscategorieën aan een jury van juffen en meesters. Leuk om de eigen creativiteit van de leerlingen te bekijken!

 

DanZation! Party

 

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!