Activiteiten

Eindshows

Aan het eind van het seizoen (juni) vinden de DanZation! eindshows plaats in het Figitheater in Zeist. Alle leerlingen van DanZation! staan die dagen in de spotlights en laten het publiek zien wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. Aan de hand van een speciaal thema zet het DanZation!team samen met de leerlingen 8 spetterende voorstellingen neer. In 2019 vinden de shows plaats op 22/23/29/30 juni. Meer info vind je hier.

Minishows

Halverwege het seizoen mogen alle leerlingen hun eerste choreografie laten zien aan een groot publiek! Deze gezellige dagen vinden in 2019 plaats op zondag 17 maart in sporthal Hoenderdaal in Driebergen. Informatie over deze optredens vind je hier.

Workshopdag

Een dag vol dansworkshops met choreografen van binnen en buiten DanZation! Leuk om eens een andere stijl of docent uit te proberen! Het programma van de workshopdag op 27 januari 2019 vind je hier.

 

DanZation! Verkleedfeest

Voor de leerlingen van 4 t/m 8 jaar organiseren wij elk jaar een supergezellig verkleedfeest! We gaan dan de hele middag spelletjes doen, discodansen en optreden. Alle juffen zijn er natuurlijk ook! In 2019 vindt dit feest plaats op zondag 17 februari van 1300u-1500u in onze dansschool in Zeist.

 

The Battle of the Year

Leerlingen van middelbare school leeftijd en ouder strijden tegen elkaar op ‘The Battle’. Deze avond staat bol van de nieuwste muziek en dance moves. De verschillende groepen van DanZation! showen elkaar hun dans. Een deskundige jury bepaalt vervolgens wie de coolste, origineelste en meest spetterende dans heeft. Dit team mag zich een jaar lang ‘Special Demoteam’ noemen. Daarnaast wordt er ook een solobattle georganiseerd. In 2019 vindt The Battle plaats op zaterdagavond 9 februari in Sporthal Dijnselburg in Zeist.

 

DanZation! Dance Day

Lekker een hele dag dansen in de vakantie met als afsluiting een mooi optreden voor de ouders; dat is de DanZation! Dance Day! In de herstvakantie, kerstvakantie en meivakantie staat deze gezellige dag op het programma.

 

DanZation! Dance Contest

Leerlingen maken in groepjes zelf een dans. Deze eigen choreografie showen ze op de wedstrijddag in verschillende leeftijdscategorieën aan een jury van juffen en meesters. Leuk om de eigen creativiteit van de leerlingen te bekijken!

 

DanZation! Party

 

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!