fbpx

Activiteiten

Eindshows

Aan het eind van het seizoen (juni) vinden de DanZation! eindshows plaats in het Figitheater in Zeist. Alle leerlingen van DanZation! staan die dagen in de spotlights en laten het publiek zien wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. Aan de hand van een speciaal thema zet het DanZation!team samen met de leerlingen 8 spetterende voorstellingen neer. In 2022 vinden de shows plaats op 25/26 juni en 3/4 juli. Meer info vind je hier.

Minishows

Halverwege het seizoen mogen alle leerlingen hun eerste choreografie laten zien aan een groot publiek! Dit optreden is voor alle groepen vanaf groep-3 leeftijd en vindt plaats op 20 maart 2022 in sporthal Dijnselburg in Zeist. Alle informatie vind je hier.

Workshopdag

Een dag vol dansworkshops met choreografen van binnen en buiten DanZation! Leuk om eens een andere stijl of docent uit te proberen!!

 

DanZation! Verkleedfeest

Voor de leerlingen van groep 1 t/m groep 4 organiseren wij elk jaar een supergezellig verkleedfeest! We gaan dan de hele middag spelletjes doen, discodansen en optreden. Alle juffen zijn er natuurlijk ook!

 

The Battle of the Year

Leerlingen van middelbare school leeftijd en ouder strijden tegen elkaar op ‘The Battle’. Deze avond staat bol van de nieuwste muziek en dance moves. De verschillende groepen van DanZation! showen elkaar hun dans. Een deskundige jury bepaalt vervolgens wie de coolste, origineelste en meest spetterende dans heeft. Dit team mag zich een jaar lang ‘Special Demoteam’ noemen. Daarnaast wordt er ook een solobattle georganiseerd. 

 

DanZation! Dance Day

Lekker een hele dag dansen in de vakantie met als afsluiting een mooi optreden voor de ouders; dat is de DanZation! Dance Day! 

 

DanZation! Dance Contest

Leerlingen maken in groepjes zelf een dans. Deze eigen choreografie showen ze op de wedstrijddag in verschillende leeftijdscategorieën aan een jury van juffen en meesters. Leuk om de eigen creativiteit van de leerlingen te bekijken! 

 

DanZation! Disco Party

 

Om het jaar organiseert DanZation! voor haar leerlingen van groep 5 t/m groep 8 een spetterende DiscoParty!! De laatste keer was deze in de Peppel in Zeist, een groot succes!

DanZation! Dance Clip

Vorig jaar was de 1e editie een enorm succes, vandaar dat we het dit seizoen weer doen: het maken van een videoclip met zoveel mogelijk DanZation! leerlingen! In de lessen voor de clip leert iedereen het dansje, dit kun je thuis ook oefenen via ons youtubekanaal. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 18 april 2020. Hier bekijk je de clip van vorig jaar.

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!