fbpx

Eindshows 2024

Geplaatst op 15 maart 2024

Eindshows 2024

Ook dit jaar sluit DanZation! het dansseizoen af met 9 wervelende shows in theater Figi in Zeist. De shows zijn verdeeld over 22, 23, 29 en 30 juni 2024 en elke groep danst in 1 van de 9 shows mee.

Indeling

Hieronder vind je de link naar het document met de verdeling van de groepen over de shows. Houd er rekening mee dat de dansers 2 uur van te voren aanwezig moeten zijn i.v.m. de generale repetitie (peuters en kleuters uitgezonderd).Definitieve informatie over aanwezigheidstijden en kledingvoorschriften volgt in juni.

Indeling Eindshows DanZation! 2024

Kaartverkoop

De kaartjes voor toeschouwers kosten € 13,50 per persoon. Deze kunnen vanaf 18 mei besteld worden in de ledenapp, deze is te bereiken via https://mijn.danzation.nl. Hieronder vind je een document met uitgebreide informatie over het bestellen van kaarten. Ben je geen lid van DanZation! maar wil je toch kaartjes bestellen? Stuur ons een mailtje, we helpen je graag verder.

Instructie kaartverkoop eindshows 2024

Einddans

Ook dit jaar sluiten we elke show weer af met alle leerlingen op het podium! We leren deze dans aan in de les maar je kunt ook thuis oefenen met het filmpje van de hoofdrolspelers. Dit is te vinden op ons Youtube Kanaal Danzation!TV.

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!