fbpx

Eindshows 2022

Geplaatst op 30 maart 2022

Eindshows 2022

Op 25 juni, 26 juni, 2 juli en 3 juli gaat het dak van theater Figi in Zeist er weer af want dan staan de Eindshows van dansschool DanZation! gepland!! We kunnen niet wachten om alle leerlingen eindelijk weer te zien schitteren op het mooie podium met familie en vrienden in de zaal. De Eindshows zijn elk jaar weer het hoogtepunt van het seizoen! In 2019 was de laatste keer dat we met publiek konden optreden. Wil je vast een beetje in de stemming komen? Kijk dan bijvoorbeeld een van de vlogs op ons YouTubekanaal DanZationTV die Lilianne en Caja toen achter de schermen maakten.

Dit jaar staan er 9 shows gepland in plaats van 8. Deze indeling hebben we eind 2021 al gemaakt, met oog op de onzekere Corona-situatie op dat moment hebben we gekozen voor een extra show zodat er in nood voldoende afstand in het publiek gehouden kan worden. Afstand houden is nu niet meer nodig maar deze indeling houden we wel aan.

Indeling

Hieronder vind je het document met de indeling van de groepen over de shows. Elke groep danst in 1 show mee. Reken erop dat de dansers ongeveer twee uur voor aanvang aanwezig moeten zijn (de allerjongsten mogen later komen). Precieze tijden en info over benodigde kleding communiceren we in juni via de appgroepen.

Indeling eindshows 2022

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart! Hieronder vind je een document met uitleg over hoe je de kaartjes kunt bestellen, deze informatie is ook gedeeld in de appgroepen. Kom je er niet uit? Stuur ons een mailtje, dan regelen we het samen.

Instructie kaartverkoop eindshows 2022

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!