fbpx

DanZation!DanceClip

Geplaatst op 25 april 2022

DanZation!DanceClip

Op zaterdag 21 mei nemen we de DanZation!DanceClip op. Dans je ook mee?! Schrijf je dan snel in via de ‘aanmelden’ knop onder dit bericht. Je kunt meedoen vanaf groep 3 leeftijd, deelname is gratis. De opnames vinden plaats van 1530u-1700u op het Bizonveld in Zeist. Zelf moet je zorgen voor een zwarte legging/joggingsbroek/gewone broek, bij voorkeur witte of zo licht mogelijke gympen (als je dat hebt, je hoeft niet speciaal iets nieuws te kopen) en een ‘bovenkant’ in vrolijke, felle kleuren. Als je een DanZation!trui hebt, mag je die ook aan doen (doe er voor de zekerheid nog een leuk shirtje onder voor als we teveel mensen hebben met een dz-trui). Je haar mag je thuis vast in een hoge staart doen en zorg dat je alles van te voren al aan hebt. Neem ook een bidon met drinken mee.

Het dansje wat we doen, kun je zelf oefenen via de volgende link samen met Evelien en Luka. Er zijn twee versies, de gewone en de makkelijkere. Vind je het toch nog lastig, oefen gewoon wat lukt.

INSTRUCTIEFILMPJE

DANSFILMPJE

INSTRUCTIEFILMPJE makkelijkere versie

DANSFILMPJE makkelijkere versie

Twee weken van te voren krijg je de definitieve locatie en tijd door. Natuurlijk krijg je zelf ook een link naar waar je de clip kunt downloaden. We gaan het filmpje wel ook gebruiken voor promotiedoeleinden, het wordt onder andere gedeeld op de social media kanalen van DanZation! Daarom moeten je ouders hier wel toestemming voor geven (zie aanmeldformulier).

Vier jaar geleden maakten we ook een DanZation!DanceClip, het resultaat zie je hier!

Aanmelden

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!