fbpx

DanZation! Outside: Info en weerupdate

Geplaatst op 15 mei 2020

DanZation! outside

dinsdag 11/5: of de les buiten of via zoom doorgaat hangt van de les af, we communiceren dat via de appgroepen. zit je niet in een appgroep? app dan even naar 0624249543

Als het weer te slecht is om buiten te dansen, gaat de les door via ZOOM. We vermelden dit dan uiterlijk 1,5 uur voor aanvang van de lessen op deze plek. Als er niks staat, gaat de les gewoon buiten door. Het kan zijn dat jouw les via ZOOM wordt gegeven omdat het tijdens een andere les van jouw docent op dezelfde dag heel slecht weer is. We hopen op jullie begrip als deze situatie zich voordoet!

Vanaf 2 maart geeft DanZation! alle lessen t/m 26 jaar buiten! In Zeist gebeurt dit op 4 verschillende locaties dus check goed waar jouw les gegeven wordt. LET OP: PER APRIL IS DE LOCATIE VOOR SPORTHAL DIJNSELBURG NIET MEER BESCHIKBAAR! De lessen die voorheen hier plaatsvonden op maandag/donderdag/vrijdag/zaterdag vinden vanaf nu plaats bij skatepark Blikkenburg. De lessen op dinsdag zijn verplaatst naar de Comeniusschool. De lessen op woensdag vinden vanaf nu plaats bij de atlethiekbaan achter zwembad Dijnselburg. Bij slecht weer gaat de les door via ZOOM, dat wordt dan hierboven vermeld.

 

Roosters:

Rooster DZ! outside Zeist va apr21

Rooster DZ! outside Driebergen va mrt21

Rooster DZ! outside Odijk va mrt21

Rooster DZ! outside Wijk va mrt21

Protocollen:

Basisprotocol-danssector-3-maart-2021-v1

PROTOCOL DANSLESSEN DANSSCHOOL DANZATION versie mrt21 ZEIST

PROTOCOL DANSLESSEN DANSSCHOOL DANZATION versie mrt21 WIJK BIJ DUURSTEDE

PROTOCOL DANSLESSEN DANSSCHOOL DANZATION versie mrt21 ODIJK

PROTOCOL DANSLESSEN DANSSCHOOL DANZATION versie mrt21 DRIEBERGEN

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!