fbpx

DanZation! Online

Geplaatst op 20 maart 2020

DanZation! Online

Lieve DanZation!leden,

We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert, het schoolwerk thuis een beetje afkomt en er ondertussen ook nog tijd is voor het gewone werk en voor een beetje ontspanning in de vorm van een dans- of sportlesje! We hebben een mooi online aanbod gemaakt in verschillende stijlen en leeftijdscategorieën.  Je kunt alles vinden in de ledenapp; https://mijn.danzation.nl dus zorg dat je deze download (je kunt ‘m ook benaderen via je internetbrowser). Je hebt hiervoor je lidnummer nodig, dit staat in je welkomsmail die je hebt ontvangen bij de inschrijving (als je deze niet kunt vinden, stuur even een mail). Je kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen. Deze kun je vervolgens in de app weer veranderen in een zelfgekozen wachtwoord onder mijn gegevens en dan klikken op het sleuteltje. Alle filmpjes vind je onder de link ‘mijn links en video’s’.

We hebben ervoor gekozen om alle algemene lessen en dansjes aan alle leden te koppelen zodat ook andere gezinsleden eventueel nog iets leuks kunnen uitkiezen. De komende dagen zal hier elke dag iets nieuws aan toegevoegd worden, zodat iedereen iets te dansen/sporten heeft in zijn/haar stijl. Maar probeer ook zeker eens iets wat je normaal gesproken niet doet, misschien ontdek je nog een leuke nieuwe stijl! En voor de ouders; er komen ook volwassenen lessen online, probeer die gewoon ook eens uit of dans mee met je kind, hoe leuk is dat?! Na het weekend worden hier ook specifieke instructiefilmpjes per groep geplaatst voor de nieuwe dans.

Heel veel plezier met het dansen in de woonkamer! We vinden het erg leuk om hier foto’s/filmpjes/reacties van te ontvangen via Social Media, mocht je dat ook leuk vinden. Als er nog vragen zijn, dan horen we het graag via de mail! Door het thuiswerken zijn we via de telefoon wat lastiger te bereiken.

Veel liefs namens het DanZation!team,

Babs Vreman

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!