DanZation! Kledinglijn

Geplaatst op 15 oktober 2018

Heb jij de nieuwe DanZation! kledinglijn al gezien? Supergaaf toch?! Wil jij ook een trui, t-shirt of rugzakje? Hier lees je hoe je deze kunt bestellen.

BESTELINFO:

  1. Kijk hieronder welk artikel je wilt en in welke maat (passen is mogelijk in de dansschool in Zeist)
  2. Geef je bestelling door via de mail. Vermeld hierin de volgende gegevens: NAAM LEERLING, NAAM EN KLEUR ARTIKEL, MAAT, OPHALEN OF MEEGEVEN.
  3. Na je bestelling ontvang je een bevestiging via de mail met een factuur, dan kun je het bedrag overmaken naar NL28RABO0375292551 t.n.v. Danzation o.v.v. het factuurnummer en naam leerling. De bestelling wordt pas gedaan als het verschuldigde bedrag ontvangen is.
  4. In principe geven we de artikelen mee aan de betreffende leerling in de les (DOORGEVEN BIJ BESTELLING: MEEGEVEN). Als je het artikel liever ophaalt (bijvoorbeeld als het een cadeautje is) dan mailen wij je om hier een afspraak voor te maken (DOORGEVEN BIJ BESTELLING: OPHALEN)
  5. Wil je het artikel in huis hebben voor de Sint? bestel dan uiterlijk 10 november. Voor de Kerst is dit 3 december.

TRUI KINDERMAAT         : € 25,00

TRUI VOLWMAAT            : € 27,50

T-SHIRT ALLE MATEN    : € 10,00

RUGZAKJE                         : € 7,50

De DanZation! capuchontrui is verkrijgbaar in zwart of paars met witte opdruk. Het DanZation! t-shirt is verkrijgbaar in zwart met witte opdruk. De truien en t-shirts zijn verkrijgbaar in de maten:

Ze vallen niet heel groot, neem bij twijfel een maatje groter! De jongen op de foto draagt een maat L. Het kleine meisje draagt een maat 110/116, het grote meisje een maat 152/158.

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg DanZation!